pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Voorstellen

Voorstellen

Onze missie

 

Niet de ander, maar jij staat centraal!

Gezag heb je niet zomaar op basis van je positie, je moet het verdienen. Dit doe je doordat je beseft dat jij zèlf de sleutel tot succes bent. Niet: 'de ander moet veranderen', maar 'wat kan ik zelf anders doen?' De blik naar binnen dus. Je bent niet alleen, je hebt een netwerk waar je mee samenwerkt. Samen sta je sterk. Samen geef je kracht aan jouw gezag!

 

 

Eefke Faasen                                                         Erik Faasen

verbindend gezag 1580

Ieder mens heeft een 'anker' nodig: iemand die hem of haar niet opgeeft. Dat is wat ik geloof! Ik ben werkzaam als vrijgevestigd gezondheidszorgpsycholoog en als trainer verbindend gezag/ geweldloos verzet.

Ik heb gewerkt in het speciaal basisonderwijs, daar heb ik de kracht van gezag in verschillende opzichten ervaren.

verbindend gezag 1581

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder kind beschikt over een ongekend potentieel om betekenisvol te kunnen zijn in het leven. Ik ben werkzaam als coach en moderator binnen de bouwsector en het onderwijs. Ik ben daarnaast werkzaam als trainer verbindend gezag/ geweldloos verzet.

Ik heb een achtergrond als groepsleider in de jeugdhulpverlening, daar heb ik ervaren hoe je gezag kan worden versterkt, als je samenwerkt vanuit een krachtig collectief.

 

Neem contact op