pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Voorstellen

Voorstellen

Onze missie

Gezagsdragers realiseren zich dat zijzelf de sleutel tot succes zijn in (negatieve) interactiepatronen. Zij zijn verantwoordelijk om vanuit een houding die zich kenmerkt door vriendelijkheid en vastberadenheid, goede (gezags)relaties te bewerkstelligen. Zij doen dit niet alleen, maar samen met een netwerk van waaruit dit gezag collectief wordt vormgegeven.

Eefke Faasen

verbindend gezag 1580

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens een 'anker' nodig heeft: iemand die hem of haar niet opgeeft. Ik ben werkzaam als vrijgevestigd gezondheidszorgpsycholoog in de basis GGZ en als trainer Verbindend Gezag.

Ik heb  een achtergrond als groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs, daar heb ik de kracht van gezag in verschillende opzichten mogen ervaren.

Erik Faasen

verbindend gezag 1581

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder kind beschikt over een ongekend potentieel om betekenisvol te kunnen zijn in het leven. Ik ben werkzaam als coach en moderator binnen de bouwsector en het onderwijs. Ik ben daarnaast werkzaam als trainer Verbindend Gezag.

Ik heb een achtergrond als groepsleider in de jeugdhulpverlening, daar heb ik ervaren hoe je gezag kan worden versterkt, als je samenwerkt vanuit een krachtig collectief.

 

Neem contact op